Fundraisingdiner

G-sporters zijn sporters met een handicap die dagelijks vol overgave sporten en bewegen maar vaak met de weinig middelen ... en te weinig aandacht. Met de campagne 'Supporters voor G-sporters' wil G-sport Vlaanderen vzw daar iets aan doen en zoveel mogelijk personen met eender welke handicap het plezier van sporten laten ervaren. Tijdens het fundraisingdiner van 1 juni in Technopolis tekenden meer dan 250 bedrijfsleiders present om te komen dineren ten voordele van G-sport. 

Sterrenchef Axel Colonna-Cesari kookt voor 250 bedrijfsleiders tijdens fundraisingdiner 'Supporters voor G-sporters'

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseerde G-sport Vlaanderen vzw in Technopolis Mechelen het fundraisingdiner ‘Supporters voor G-sporters’ ten voordele van G-sport. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent(*) bereidde een gastronomisch viergangendiner voor meer dan 250 aanwezigen uit de bedrijfswereld. Met hun aanwezigheid toonden deze bedrijven hun warm hart voor sporters met een handicap. Staatssecretaris voor Armoedebestrijding, Gelijke Kansen, Personen met een beperking, Grootstedenbeleid en Wetenschapsbeleid Zuhal Demir maakte eveneens haar opwachting tijdens het fundraisingdiner. De opbrengsten van de gala-avond gebruikt G-sport Vlaanderen vzw nu om sportclubs, instellingen, zorgcentra en scholen te voorzien van nieuwe sportmaterialen voor sporters met een handicap.

Axel Colonna-Cesari van sterrenrestaurant Centpourcent(*) uit Sint-Katelijne-Waver zette als G-sportambassadeur zijn schouders onder het fundraisingdiner van ‘Supporters voor G-sporters’ en toonde zijn kookkunsten ten voordele van G-sport. Naast de pure culinaire verwennerij van de sterrenchef stond het programma van het fundraisingdiner ‘Supporters voor G-sporters’ bol van de verrassingen. Zo was er een ontwapenende G-sportact van de G-gymmers van Gymflex Mechelen, waren er toespraken van staatssecretaris Zuhal Demir en Total-topman Jacques Beuckelaers en tekenden acteurs Jan Van Looveren en Peter Thyssen present om hun engagement als peters van het nieuwe G-brood kracht bij te zetten. Erika Van Tielen stond in voor de presentatie. 

Benieuwd naar de sfeerfoto's van het fundraisingdiner 'Supporters voor G-sporters'? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van G-sport Vlaanderen vzw.

Of bekijk je liever de aftermovie? Dat kan ook, klik dan even door naar het Youtube-kanaal van G-sport Vlaanderen vzw

Uitnodiging fundraiser