Fundraisingdiner

G-sporters zijn sporters met een handicap die dagelijks vol overgave sporten en bewegen maar vaak met de weinig middelen ... en te weinig aandacht. Met de campagne 'Supporters voor G-sporters' wil G-sport Vlaanderen daar iets aan doen en zoveel mogelijk personen met eender welke handicap het plezier van sporten laten ervaren.

Zet je schouders onder G-sport

Dit fundraisingdiner geeft je als bedrijf de kans op mee je schouders onder G-sport te zetten. Hoe kan dit beter dan present te tekenen tijdens ons charity evenement op 1 juni in Technopolis Mechelen. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent(*) legt je culinair in de watten met een gastronomisch viergangendiner met aangepaste wijnen.

Er is een ontwapenende G-act voorzien en afsluiten doen we met een heus feestje dankzij de populaire live band Level Six. Erika van Tielen praat de avond aan elkaar. Kortom, iets wat je niet wil missen.

Zin om erbij te zijn, om gelijkgezinde captains of industry te ontmoeten en vooral: zin om G-sport dat noodzakelijke duwtje in de rug te geven? Dan verwelkomen we heel graag op het fundraisingdiner van 'Supporters voor G-sporters'.

Uitnodiging fundraiser

Wanneer?

Vrijdag 1 juni 2018, ontvangst tussen 18.30 en 19 uur

Waar?

Technopolis - Technologielaan 1, 2800 Mechelen
Makkelijk en snel te bereiken via de snelweg E19
Gratis parkeervoorzieningen

Deelnameprijs?

• Tafel van 8 personen: 2.360 euro (excl. BTW)
• Tafel van 10 personen: 2.950 euro (excl. BTW)
• Prijs per couvert: 295 euro (excl. BTW)

Een vrijblijvende gift kan ook steeds op het rekeningnummer van ‘Supporters voor G-sporters’ IBAN BE32 7370 4653 6502

Inschrijven?

Graag inschrijven voor 11 mei met bijgevoegde antwoordkaart. Na bevestiging van je inschrijving ontvang je een factuur op naam van je organsiatie.

Download de uitnodiging

Download de antwoordkaart

Programma fundraiser

Zuhal Demir bevestigt aanwezigheid voor het fundraisingdiner

Staatssecretaris voor armoedebestrijding, gelijke kansen, personen met een beperking, wetenschapsbeleid en Grote steden Zuhal Demir is 'Supporters voor-sporters' en de werking van G-sport Vlaanderen zeer genegen:  

"Sport is zoveel meer dan enkel een goede conditie opbouwen, en dat brengen ze bij G-sport Vlaanderen mooi in de praktijk. Hier zorgen ze er voor dat atleten ondanks hun handicap ergens terecht kunnen waar ze zich thuis voelen. Kameraadschap, samenwerken om te kunnen winnen, maar ook aanvaarden dat het mis kan gaan, doet mensen ontplooien en groeien. Dit maakt personen met een handicap sterker, en ik ondersteun hun projecten dan ook ten volle."

G-sport Vlaanderen is zeer verblijd te mogen melden dat mevrouw Zuhal Demir aanwezig zal zijn op het fundraisingdiner op 1 juni in Mechelen.

 

Zuhal Demir