Apotheose van het ‘Pidpa G-wegcriterium’

Het Na-Tourcriterium in Putte vormde begin augustus de mooie apotheose van het ‘Pidpa G-wegcriterium’, een reeks van zeven wielerwegwedstrijden voor sporters met een handicap. In tropische temperaturen kroonden Silke Bastiaensen bij de dames en Ronny Erckens bij de heren zich tot eindwinnaars van het criterium. Ze kregen voor de laatste keer de leiderstrui om.

21 augustus 2018

Zowel in Arendonk (29/4), Maria-ter-Heide (27/5), Kasterlee (7/6), Kontich (8/7), Geel (13/7), Herentals (2/8) en Putte (3/8) namen telkens ongeveer 40 enthousiaste G-sporters deel aan de wedstrijden. Dit jaar trouwens ook sporters met een fysieke handicap. 

G-sport Vlaanderen vzw wil graag alle organisatoren bedanken voor de fijne medewerking aan het ‘Pidpa G-wegcriterium’. Ook bijzondere dank aan de mede-initiatiefnemers Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen en uiteraard ook aan titelpartner Pidpa. Wil jij als organisator volgend jaar ook deel uitmaken van een vervolg op dit wielercriterium? Contacteer ons dan via info@gsportvlaanderen.be.

Deel dit artikel: