Medewerkers BASF proeven van G-sport

G-sport Vlaanderen zette vandaag de deuren wagenwijd open voor BASF Antwerpen, trotse supporter en sponsor van G-sport. Zo’n 25 medewerkers kwamen in Brasschaat proeven van het G-sportaanbod. Een bijzondere teambuilding met een torenhoge plezierfactor.

03 september 2019

De voormiddag stond volledig in het teken van G-sport. Met boccia, rolstoelbasketbal, netbal, torbal en showdown maakten de deelnemers uitgebreid kennis met diverse G-sporttakken. In de namiddag werd de buitenlucht opgezocht met geocache, een hoogte- en een laagteparcours. 

Gert De Cock, maintenance manager bij BASF Antwerpen: “Bij BASF Antwerpen steunen we actief enkele bewust gekozen doelen en G-sport Vlaanderen is er daar één van. Naast de sponsoring op zich, vinden we het ook belangrijk om zelf een indruk van G-sport te krijgen. Het was dan ook een enorme meerwaarde dat we hier vandaag samen met G-sporters aan sport hebben kunnen doen.”
 

Kruisbestuiving stimuleert innovatie

Voorzitter van G-sport Vlaanderen Nicole Bossaerts is erg fier dat de organisatie kan rekenen op het enthousiasme van BASF Antwerpen: “We streven naar een kruisbestuiving tussen bedrijven en G-sport Vlaanderen. Zij zorgen voor financiële ondersteuning wat onder meer nieuwe materialen voor G-sportclubs oplevert, maar nog interessanter is dat ze ons voortdurend uitdagen. De manier waarop deze 25 medewerkers vandaag G-sport ervaren, gecombineerd met onze kennis en expertise, helpt ons om samen een innovatief verhaal te schrijven.”

Deel dit artikel: