Tombolawinnaars 'Soudal Scheldecross Antwerpen'

Op zaterdag 16 december namen meer dan 40 cyclocrossers met een handicap deel aan de 'Soudal scheldecross' in Antwerpen. Intussen is dit reeds de 6de manche van de ‘G-supporterstrofee’. De ‘G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.

15 december 2017

Tijdens de 'Soudal Scheldecross in Essen organiseerde G-sport Vlaanderen een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-lot ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot 20 december.

De winnende tombolaloten zijn:

  • Duo VIP-arrangement Krawatencross Lille 10 februari 2018: 00501
  • Duo VIP-arrangement Krawatencross Lille 10 februari 2018: 00260
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 02568
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01478
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 02681
  • Activity tracker G-sport Vlaanderen: 02562
  • Activity tracker G-sport Vlaanderen: 08738

Bedankt aan alle mensen die een lotje hebben gekocht ten voordele van G-sport, de verzamelde centen wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

Wil je graag supporter worden van G-sport? Registreer je dan zeker op onze website. Supporter worden is gratis en neemt maar 2 minuten tijd in beslag. Je helpt er ons en de G-sporters ontzettend mee vooruit.

Scheldecross Antwerpen
Deel dit artikel: