Partners

‘Supporters voor G-sporters’ rekent op het enthousiasme van bedrijven. Bedrijven die streven naar een gezonde balans tussen economie én de samenleving. Bedrijven die durven kiezen voor goed burgerschap.We laten er alvast enkele aan het woord.

BASF 

"BASF is een trotse supporter van G-sport. Daarom zetten we vol overtuiging onze schouders onder de campagne ‘Supporters voor G-sporters’. Met ons engagement willen we ervoor zorgen dat personen met een handicap hun unieke talenten kunnen ontwikkelen. Zo ontplooien ze zich tot sporters die hun grenzen durven én kunnen verleggen. Dat is sportbeleving in zijn meest pure vorm, sportbeleving die ook binnen onze organisatie en ingesteldheid past."

BASF

Total

G-sport ligt ons zeer nauw aan het hart omdat personen met een handicap het verdienen om hun talenten te kunnen ontwikkelen. De gedrevenheid, de moed, het enthousiasme en de inzet waarmee ze dit doen, kan ons enkel als voorbeeld dienen. Daarom zijn wij met Total “supporter voor G-sporter” en engageren wij ons om dit verder uit te dragen.

Logo Total

Logo Zeelandia

Soudal logo

IOK logo

Sportoase logo

Ravago logo

Pidpa

Sport Vlaanderen subsidiëringslogo

De Persgroep Logo