De Leerexpert Burchtse Weel, Antwerpen

“Nieuwe toestellen turnen toffer”

Welke ingrediënten heb je nodig om aan sport te doen? Een flinke dosis energie, zin om te bewegen en een reeks turnoefeningen om je motoriek te ontwikkelen. Voor de eerste twee ingrediënten staan onze leerlingen garant, de oefeningen worden geserveerd door onze turnleraren. Ontbreekt er nog iets? 

Ja, geschikte toestellen. En daar wringt de turnpantoffel in onze school voor leerlingen van 2,5 tot 25 jaar met een matige tot ernstige mentale beperking. We hebben één grote turnzaal die recent ingericht werd, maar ook nog twee verouderde turnzalen.  

Geen probleem voor onze turnleraren, maar de meeste oude turntoestellen werden na een doorlichting afgekeurd, waardoor we ze binnenkort niet meer mogen gebruiken. Daarom kijken we ernaar uit naar nieuwe toestellen. Het wordt toffer turnen als we twee turnbanken met evenwichtslat en een rollenglijbaan met een inhangsport kunnen aanschaffen. 

Heb je zin om ons een duwtje in de rug te geven? We verwachten van jou geen indrukwekkende salto, wel een eerste financieel steuntje. 

Schoolgebouw De Leerexpert Burchtse Weel
turnmatten
streefdoel bereikt
Streefdoel
1238
Totale giften
€ 2385
Aantal supporters
31
Aantal vrijwilligers
0
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: