G-Karate vzw, Vlaanderen

“Iedereen thuis op de G-karatemat”

Als elke G-sporter met eender welke beperking aan karate zou kunnen doen, hoe leuk zou dat zijn? Ons team ontwikkelde een systeem voor training en competitie. 

Het systeem toont voeten, cijfers en pictogrammen in verschillende kleuren. G-karateka’s kunnen daardoor de uitgewerkte methode gemakkelijker volgen, eventueel samen met een buddy. 

We ondersteunen clubs, instellingen en andere initiatieven in Vlaanderen met kleurig bedrukte matten en pancartes. Elke G-karateka gebruikt tijdens de training een mat.  

Sommigen nemen ook graag een mat mee om thuis te oefenen – tijdens de coronacrisis was dat een pluspunt omdat we online lessen gaven. Deze matten en pancartes willen we op een grote oplage laten drukken, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerde G-sporters kunnen kennismaken met G-karate. 

Het uiteindelijke doel van een karateka is om een beter mens te worden, ongeacht de lichamelijke en/of geestelijke beperking. Dat geldt nog meer voor G-karate. Want techniek is één aspect, maar inzet, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen zijn zeker zo belangrijk. 

streefdoel bereikt
Streefdoel
1900
Totale giften
€ 2138
Aantal supporters
15
Aantal vrijwilligers
2
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: