G-oalympics vzw, Ledegem

“Bij voetbal sta je op het veld, niet langs de zijlijn”

Voetballen? Iedereen wil voetballen. Sommige voetballers met een handicap integreren zich in een valide ploeg, maar voor velen biedt G-voetbal de ideale uitweg. De G staat voor gehandicapt, maar nog meer voor gelijkwaardig, goesting, gemist, gescoord, gewonnen en zeker … genieten.  

Met G-oalympics Ledegem bieden we G-voetballers een unieke kans om, ieder op zijn of haar niveau en leeftijd, te voetballen – op training maar ook tijdens vriendschappelijke wedstrijden en tornooien. 

We willen overgaan tot de aankoop van een opblaasbaar doel en een tennisvoetbalnet, aangevuld met een transportkar, twee opblaasmotoren en een aantal zandzakken. Het opblaasbare doel kunnen we inzetten bij alle groepen en bij een waaier aan spelvormen.  

Net door hun opblaasbare karakter kunnen we de doelen op verschillende ondergronden plaatsen. Ze passen voor groot en klein en zijn geschikt voor alle G-sporters. Bovendien zijn ze ook bruikbaar voor inclusieve projecten met valide sporters, ouders en vrijwilligers. Geef jij ons een voorzet? 

G-oalympics
G-oalympics
76%
Streefdoel
1600
Totale giften
€ 1220
Aantal supporters
8
Aantal vrijwilligers
3
nog 27 dagen te gaan
Deel dit project: