G-sport Vorselaar vzw

“Interactief speel- en sportsysteem vult onze G-Sport beweegkar aan”

Vorig jaar hebben we ons project ‘De G-Sport beweegkar’ kunnen realiseren dankzij de crowdfundingactie van G-Sport Vlaanderen. Hartelijk dank aan iedereen die ons steunde!

 Het project ging begin 2020 van start met enkele try-outs. Helaas hebben we ons project tijdelijk moeten stilleggen wegens de coronacrisis. Tijdens de try-outs met onze G-Sportkar zagen we meteen dat kinderen en jongeren graag zelfstandig sporten en spelen, zonder toezicht of leiding van volwassenen. Toch hebben ze een systeem nodig dat hen goed begeleidt.

De oplossing? Een interactief speel- en sportsysteem (IPS) waarmee groepen van kinderen, jongeren en volwassenen zelfstandig aan de slag kunnen. Zo’n IPS bestaat uit een koffer met onder meer spots, een scorebord, een opblaasbare montagewand en hesjes. Het is geschikt voor gebruik in een brede waaier van sporttakken.

Het IPS maakt spel en sport fun. Kinderen en jongeren gaan er enthousiast in mee omdat ze een grote zelfstandigheid ondervinden. Ze vinden het fijn. Door dat plezier zullen ze sneller de stap naar een sportclub zetten. En dat is ons uiteindelijk doel.

G-sport Vorselaar
0%
Streefdoel
3344
Totale giften
€ 0
Aantal supporters
0
Aantal vrijwilligers
0
nog 32 dagen te gaan
Deel dit project: