Join2Sport vzw, Sint-Michiels

“Vijf becasines overwinnen alle terreinen”

In een becasine kom je nog eens ergens. Een becasine? Dat is een rolstoel met ondersteunende voor- en achterarmen. Twee of vier personen kunnen met een becasine makkelijk door de natuur rijden. De G-sporter in de becasine kan zo op meer plekken komen en bijvoorbeeld meedoen met een eco-trailrun. 

Dit product wordt gemaakt in een maatwerkbedrijf door en voor mensen met een beperking. Bovendien is het inclusie-sportmateriaal, want valide en mindervalide mensen doen dankzij de becasine samen aan sport. 

Ook blijven we met dit product trouw aan circulair ondernemen. Een becasine is opgebouwd met natuurlijke, recycleerbare materialen zoals aluminium, hout en rubber. Je krijgt hem zonder moeite in een auto en ook monteren doe je in een handomdraai.  

Comfort? Daar is ook aan gedacht, want elke becasine is uitgerust met een schokdemper, een kussen voor zitvlak en rug, een heupriem en een grote draagtas. Ideaal voor onze sportevents en -projecten voor inclusieve deelname, maar ook om uit te lenen aan verenigingen en events in de omgeving. 

streefdoel bereikt
Streefdoel
3000
Totale giften
€ 3266
Aantal supporters
4
Aantal vrijwilligers
0
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: