Junior Bears on Wheels (JBOW)

Junior Bears on Wheels is de jeugdafdeling van het rolstoelbasket bij Leuven Bears. Op dit moment zijn er 16 jongeren met een fysieke beperking tussen 7 en 14 jaar oud, zowel meisjes als jongens. Momenteel maken verschillende sporters gebruik van rolstoelen die dringend aan vervanging toe zijn omdat ze te klein worden voor de jeugdploegen. De te kleine sportstoelen worden doorgegeven aan nieuwe spelertjes zodat ook hij of zij de kans krijgt om te genieten van de sport.

Wil je er voor zorgen dat de G-sporters van dit project alle kansen krijgen om optimaal te kunnen sporten? Help de organisatie dan in haar zoektocht naar de nodige middelen én supporters.

Word vandaag nog gratis supporter en toon je warm hart voor G-sport.

Het kost je niets, enkel twee minuten van je tijd. Weet wel dat elk geselecteerd project op zoek is naar minstens 200 supporters. Jouw steun kan dus het verschil maken!

Doneer een vrijblijvend bedrag

Wil je dit G-sportproject een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan! Via de betaalknop op deze pagina kan ja makkelijk online doneren. Jij kiest zelf het bedrag dat je wenst te geven. En goed nieuws: voor elke euro die jij doneert, leggen wij vanuit ‘Supporters voor G-sporters’ graag één euro bovenop. 1 euro wordt dus 2 euro!

Wil je liever een bedrag overschrijven? Stort dan een vrijblijvende gift met duidelijke vermelding van de naam van het G-sportproject op het rekeningnummer van ‘Supporters voor G-sporters’: BE32 7370 4653 6502.

Junior Bears on Wheels team
streefdoel bereikt
Aantal supporters
3054
Streefdoel
6700
Totale giften
€ 7200
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: