Mariadal Instituut

Mariadal Instituut (SLO) uit Hoegaarden, een school waar kinderen met leerproblemen en leerstoornissen kunnen leren, droomt van een powerplaysoccerkooi. Met deze voetbalkooi hebben de leerlingen een eigen plekje om te voetballen. Een actieve, gestructureerde speelplaats zorgt voor betere leerprestaties.

Wil je er voor zorgen dat de G-sporters van dit project alle kansen krijgen om optimaal te kunnen sporten? Help de organisatie dan in haar zoektocht naar de nodige middelen én supporters.

Word vandaag nog gratis supporter en toon je warm hart voor G-sport.

Het kost je niets, enkel twee minuten van je tijd. Weet wel dat elk geselecteerd project op zoek is naar minstens 200 supporters. Jouw steun kan dus het verschil maken!

Doneer een vrijblijvend bedrag

Wil je dit G-sportproject een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan! Via de betaalknop op deze pagina kan ja makkelijk online doneren. Jij kiest zelf het bedrag dat je wenst te geven. En goed nieuws: voor elke euro die jij doneert, leggen wij vanuit ‘Supporters voor G-sporters’ graag één euro bovenop. 1 euro wordt dus 2 euro!

Wil je liever een bedrag overschrijven? Stort dan een vrijblijvende gift met duidelijke vermelding van de naam van het G-sportproject op het rekeningnummer van ‘Supporters voor G-sporters’: BE32 7370 4653 6502.

Mariadal Instituut
streefdoel bereikt
Aantal supporters
3765
Streefdoel
6200
Totale giften
€ 7040
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: