OC Broeder Ebergiste

In OC Broeder Ebergiste engageren de medewerkers zich elke dag om voor meer dan 330 personen met een voornamelijk verstandelijke beperking te zorgen. Om het klassieke aanbod van wandelen of kine-therapie een nieuw leven in te blazen, wil het centrum een outdoor bewegingszone creëren met toestellen voor rolstoelgebruikers en voor valide personen. Soms maken kleine aanpassingen, zoals de hoogte van de oefentoestellen aangepast aan een rolstoel, een wereld van verschil. Vaak gaat het ook om duo-toestellen zodat mensen samen met hun begeleider kunnen sporten.

Wil je er voor zorgen dat de G-sporters van dit project alle kansen krijgen om optimaal te kunnen sporten? Help de organisatie dan in haar zoektocht naar de nodige middelen én supporters.

Word vandaag nog gratis supporter en toon je warm hart voor G-sport.

Het kost je niets, enkel twee minuten van je tijd. Weet wel dat elk geselecteerd project op zoek is naar minstens 200 supporters. Jouw steun kan dus het verschil maken!

Doneer een vrijblijvend bedrag

Wil je dit G-sportproject een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan! Via de betaalknop op deze pagina kan ja makkelijk online doneren. Jij kiest zelf het bedrag dat je wenst te geven. En goed nieuws: voor elke euro die jij doneert, leggen wij vanuit ‘Supporters voor G-sporters’ graag één euro bovenop. 1 euro wordt dus 2 euro!

Wil je liever een bedrag overschrijven? Stort dan een vrijblijvende gift met duidelijke vermelding van de naam van het G-sportproject op het rekeningnummer van ‘Supporters voor G-sporters’: BE32 7370 4653 6502.

OC Broeder Ebergiste
66%
Aantal supporters
231
Streefdoel
15056
Totale giften
€ 10015
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: