Rotonde vzw, Brasschaat

“Mensen laten bewegen, zowel binnen als buiten”

Rotonde vzw biedt woonondersteuning, dagondersteuning en individuele ondersteuning voor mensen met een beperking op verschillende locaties in de provincie Antwerpen. 

Vijftien jaar geleden zijn we in onze vestiging De Vluchtheuvel in Stabroek gestart met tandemtochten. Maar de tijd staat niet stil. Enkele vrijwilligers draaien al heel wat jaartjes mee en onze gasten komen ook op een leeftijd dat ze minder stevig mee kunnen trappen. 

Toch willen we nog met iedereen op pad kunnen gaan. Ons plan is om een nieuwe elektrische tandem aan te kopen. Is iemand minder in conditie? Dan kan hij of zij makkelijker grote afstanden afleggen, zelfs met tegenwind of als het een beetje omhoog gaat. Buitenlucht doet altijd goed. 

Tegelijk willen we het fitnessaanbod binnen onze vestiging Sterrenhuis in Brasschaat een boost geven. Een nieuwe en extra loopband zal het mogelijk maken twee personen tegelijkertijd te laten wandelen of lopen. De lage opstap en verlengde handvaten van de nieuwe loopband zorgen er ook voor dat mensen die vaak in een rolstoel zitten van de loopband kunnen gebruikmaken. 

Rotonde Brasschaat
Rotonde Brasschaat
streefdoel bereikt
Streefdoel
5752
Totale giften
€ 6077
Aantal supporters
88
Aantal vrijwilligers
0
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: