Spinnaker vzw, Antwerpen

“Busje inrichten = vooruitkijken naar de verhuizing”

Spinnaker is een Antwerpse sportclub, gelinkt aan het zorg- en revalidatiecentrum Heder, dat op zijn beurt nauw verbonden is met twee scholen voor buitengewoon onderwijs, Bubao Het Sas en Buso De Tjalk. 

We willen een passagiersbusje aanpassen voor G-sporters die zich verplaatsen in elektronische rolwagens. Zij hebben extra veel voorzieningen nodig. Concreet betekent dat de installatie van een plateaulift, een aluminiumvloer met gordels en riemen, een systeem om de rolstoelen veilig vast te zetten, aangepaste veiligheidsgordels, een handvat en verlichting. 

Onze sportclub biedt vijf sporten aan: zwemmen, rolstoelhandbal, dansen, boccia en powerchairhockey. Dankzij het busje kunnen we onze G-sporters sneller naar de training brengen en naar competities in binnen- en buitenland. 

Maar we kijken vooral naar de toekomst: nu zit ons centrum nog vlak bij twee sporthallen. Over enkele jaren verhuizen we richting Ekeren. Dat is een eind verder. Dan hebben we zo’n ingericht busje nodig om G-sporters te vervoeren die in het internaat verblijven en niet zelfstandig naar de training kunnen komen. En dat is toch enkele dagen per week! 

streefdoel bereikt
Streefdoel
6736
Totale giften
€ 7500
Aantal supporters
4
Aantal vrijwilligers
0
Sorry, deze actie is afgelopen
Deel dit project: