Sponsors

In 2019 hebben we een nieuwe benaming geïntroduceerd voor onze trouwe sponsors, we noemen hen voortaan 'G-evers'. Deze term omvat veel meer dan alleen het financiële aspect: een G-ever geeft financiële steun aan de G-sport, maar geeft ook om de G-sport door tijd en aandacht te schenken.

BASF 

"BASF is een trotse supporter van G-sport. Daarom zetten we vol overtuiging onze schouders onder de campagne ‘Supporters voor G-sporters’. Met ons engagement willen we ervoor zorgen dat personen met een handicap hun unieke talenten kunnen ontwikkelen. Zo ontplooien ze zich tot sporters die hun grenzen durven én kunnen verleggen. Dat is sportbeleving in zijn meest pure vorm, sportbeleving die ook binnen onze organisatie en ingesteldheid past."

 

Naar de website van BASF

BASF

Total

G-sport ligt ons zeer nauw aan het hart omdat personen met een handicap het verdienen om hun talenten te kunnen ontwikkelen. De gedrevenheid, de moed, het enthousiasme en de inzet waarmee ze dit doen, kan ons enkel als voorbeeld dienen. Daarom zijn wij met Total “supporter voor G-sporter” en engageren wij ons om dit verder uit te dragen.

 

Naar de website van Total

Idemasport

‘G-Sport’, prachtig en volledig afgestemd op de missie van Idemasport; ‘Sport toegankelijk voor iedereen!’. Onvermijdelijk supportert Idemasport voor G-sport, met de volle steun aan de initiatiefnemende organisatie, maar vooral aan de sporters zelf. Als enthousiaste partner kijken we uit naar het verbreken van G-records en voornamelijk topplezier voor allen!

 

Lees het interview

 

Logo Idema

Rezinal

Als duurzaam bedrijf willen wij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en ons steentje bijdragen daar waar het welkom is. Rezinal staat volledig achter het G-Sport initiatief dat gewoon fantastisch en leuk is.

 

Naar de website van Rezinal

Logo Rezinal

Pidpa

Pidpa wil sporters met een handicap aanmoedigen om hun sportieve grenzen te verleggen. Zo werkt G-sport Vlaanderen en Parantee-Psylos samen met Pidpa aan een tweede editie van het ‘Pidpa G-wegcriterium’, een reeks van 7 wielerwedstrijden op de weg waarbij G-sporters strijden om de eindzege én de begeerde leiderstrui. Maar Pidpa gaat nog een stapje verder en wil alle G-sporters in beweging zetten. Daarvoor voorziet Pidpa een financiële bijdrage voor G-sportwedstrijden die plaatsvinden in een gemeente of stad waar Pidpa actief is. Het is de gemeente of stad zelf die de aanvraag bij Pidpa moet indienen. Wanneer aan alle voorwaarden voldaan is, levert pidpa een financiële ondersteuning die gelijk is aan het bedrag dat je als gemeente- of stadsbestuur investeert in de G-sportwedstrijd. Dit met een maximum van 1.000 euro per G-sportinitiatief en 2 initiatieven per gemeente per jaar.

 

Naar de website van Pidpa

Logo Pidpa

Vlaams en Neutraal Ziekenfonds

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds supportert voor G-sport omdat ‘kansen geven aan iedereen’ al jarenlang tot het DNA van het VNZ behoort. En dat in de eerste plaats voor diegenen die een extra zetje nodig hebben. Bovendien draagt sport en beweging bij tot een betere gezondheid. Als ziekenfonds zijn we zeer betrokken bij de gezondheid van alle mensen in Vlaanderen en willen we graag de dromen van duizenden G-sporters mee helpen realiseren!

Naar de website van het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds
Logo Vlaams & Neutraal ziekenfonds