'Total G-supporterstrofee'

G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total werken samen voor de eerste Vlaamse editie van de ‘Total G-supporterstrofee’. Dit cyclocrosscriterium bestaat uit acht wedstrijden over heel Vlaanderen waarbij G-sporters de kans krijgen op een unieke sportbelevenis.

Uniek G-cyclocrosscriterium in heel Vlaanderen

Na de voorbije jaren succesvol cyclocross aan te bieden aan G-sporters in de provincie Antwerpen gaat het cyclocrosscriterium nu door in heel Vlaanderen. G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen slaan de handen in elkaar met de steun van Total zodat mensen met een beperking op een profparcours de kans krijgen op een sportieve uitdaging. De ‘Total G-supporterstrofee’ bestaat uit acht wedstrijden tijdens het cyclocross-seizoen 2018/2019.

8 wedstrijden vol cyclocrossplezier

Volgende wedstrijden maken deel uit van de ‘Total G-supporterstrofee’:

  • G-wedstrijd Neerpelt: 27 oktober 2018
  • G-wedstrijd Hofstade: 4 november 2018
  • G-wedstrijd Hasselt: 1 december 2018
  • G-wedstrijd Essen: 8 december 2018
  • G-wedstrijd Sint-Niklaas: 22 december 2018
  • G-wedstrijd Gullegem: 5 januari 2019
  • G-wedstrijd Hechtel: 16 februari 2019
  • G-wedstrijd Malle: 24 februari 2019

Gemiddeld nemen er een 40-tal G-wielrenners deel aan de wedstrijden. Er zijn drie klassementen; voor de heren, de dames en de jongeren (-17 jaar). De leider in elk klassement heeft een unieke en zichtbare leiderstrui.

Wens je als G-sporter graag deel te nemen aan de wedstrijden van de 'Total G-supporterstrofee'? Dat kan zeker. Neem hiervoor contact op met Parantee-Psylos voor meer informatie: Lennert Fredrick, 09 243 11 78 of lennert.fredrick@parantee-psylos.be. 

Kocht je trouwens één of meerdere tombolalotjes ten voordele van G-sport tijdens de VIP-evenementen? Ontdek dan snel via onze 'Nieuws'-pagina of je gewonnen hebt.  

Supporterstrofee

Total trotse titelpartner van de eerste editie van het Vlaamse G-cyclocrosscriterium

Total fungeert als trotse titelpartner van het G-cyclocrosscriterium en supportert volop voor G-sporters: “G-sport ligt ons zeer nauw aan het hart omdat personen met een handicap het verdienen om hun talenten te kunnen ontwikkelen. De gedrevenheid, de moed, en het enthousiasme waarmee ze dit doen, kan ons enkel als voorbeeld dienen. Daarom ondersteunen wij volop met veel plezier ‘Total G-supporterstrofee’.” 

Total

Unieke samenwerking tussen verschillende partners

De 'Total G-supporterstrofee' komt tot stand dankzij de steun van de partners rechts op deze pagina. Zij zorgen ervoor dat sporters met een handicap puur sportplezier kunnen beleven. Dankjewel daarvoor.

Logo partners